За поредна седмица в любовното риалити Ергенът романтиката отстъпва място

...
За поредна седмица в любовното риалити Ергенът романтиката отстъпва място
Коментари Харесай

Ергенът 3 - по-малко момичета, повече драма

За поредна седмица в любовното риалити " Ергенът " романтиката отстъпва място на спорове, интриги и открити конфликти сред претендентките за сърцето на Алек Младенов. Момичетата може да понижават, само че драмата се усилва.
 Памела Иванова от Ергенът 3 преди корекциите - ето по какъв начин е изглеждала
Как е изглеждала Памела Иванова от Ергенът 3 преди корекциите

Доста по-различно

В епизода от 20 март Ергенът води на сантиментална среща из тесните улички на Родос Памела. В типичния за нея жанр тя се забавляваше с всички изненади, приготвени от него, само че най-големият сърпрайз пристигна от нея в края на вечерта.

Благодарение на видеообръщение от майка й и сестра й до нея, Алек разбра, че Памела и Габриела са сестри. Това пък породи у тях двете подозрения дали той няма да реши да раздели с една от тях на Церемонията на розата.
 Снимка 658177

Междувременно останалите девойки подготвиха два специфични танца за Младенов - древен гръцки танц и сиртаки. За най-изкусната танцьорка беше квалифициран подарък - диадема с диаманти, която Алек присъди на Надежда.
 Снимка 658178

Скъпото украшение обаче не породи толкоз спорове и открити конфликти, колкото разкритието на Виктория, че Габриела в действителност е обвързана и е в " Ергенът ", с цел да прави реклама на бизнеса си. Дали фактът за вероятната връзка на Габриела ще стигне до Алек следва да разберем довечера.
 Снимка 658176

В епизода от 21 март следва групова среща на хубав плаж, която единствено видимо ще е приятна. Двете групи девойки ще вземат участие в игра, която ще прерасне в дословен физически конфликт. А вечерната Церемония на розата ще е една от най-инфарктните досега.

" Ергенът " е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР