За поредна година усилията за подкрепа на най-знаковото спортно събитие

...
За поредна година усилията за подкрепа на най-знаковото спортно събитие
Коментари Харесай

Близо 4000 състезатели се очаква да вземат участие в Софийския маратон

За поредна година напъните за поддръжка на най-знаковото спортно събитие в столицата не стопират. Това сподели ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев на пресконферения във връзка провеждането на Wizz Air София маратон. Маратонът ще се организира в неделя, 9 октомври.

" Удоволствие е за мен да покажа отношението на Столична община към към този момент 39-тото издание на конкуренцията ", сподели още Георгиев. По думите му се чака да се включат близо 4000 състезатели, като досега поръчките са към 3500.

Спортът е здраве, само че по-важното е, че той е и общинска политика, съобщи ръководителят на СОС, като подсети, че събитието се реализира с финансовата и институционална поддръжка на Столична община.

" Маратонът продължава, с цел да покажем, че човешкият дух е по-силен от тестванията, че София е европейска столица, която не стопира своето развиване ", съобщи Георги Георгиев.

Георгиев означи още, че събитието е ориентирано към младежите, на които наред с многото изкушения на актуалния живот се предлага и опцията да спортуват интензивно.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР