За поредна година Теленор България връчи предметни награди на тържествена

...
За поредна година Теленор България връчи предметни награди на тържествена
Коментари Харесай

Теленор и ВВМУ “Н.Й. Вапцаров” продължават партньорството си в обучението в сферата на информационните и комуникационни технологии

За поредна година Теленор България връчи предметни награди на тържествена гала във връзка завършването на курсисти от Випуск 2020 на Висшето военноморско учебно заведение “Н.Й. Вапцаров ” във Варна. Теленор България е сътрудник на най-старото техническо образователно заведение в България и подкрепя учащите се курсанти да ползват на процедура теоретичните си познания. Подкрепата за ВВМУ включва както обезпечаването на материални запаси, по този начин и шерване на опит и познания на експертите на Теленор България, които провеждат разнообразни образования за младите курсанти.
" Преди 10 години, Теленор България откриха една нова вероятност за обучаемите във ВВМУ - курсантите и студентите да се " срещат " със актуалните информационни технологии. Благодарение на взаимното съглашение за съдействие, всяка година всички от компетентност " Информационни и информационни технологии " посещават обектите на мобилния оператор и организират на практика занятия “, разяснява доцент доктор Георги Димитров, катедра „ Електроника “, ВВМУ.

„ За Теленор е чест да партнираме с Висшето военноморско учебно заведение “Н.Й. Вапцаров ” и да поддържаме експертното развиване на бъдещите висококвалифицирани фрагменти на страната. Вярваме, че това многогодишно партньорство дава опция на учащите се да натрупат скъп на практика опит в действителна среда, който ще им дава преимущество в бъдещото им професионално развиване. Като водещ мобилен оператор, неделима част от нашата тактика е да влагаме както в обезпечаването на по-добра мрежа и потребителско прекарване, по този начин и в образованието и развиването на гении “ сподели Спас Велинов, основен шеф “Технологии ” в Теленор България.

„ Интересът към стажантски стратегии е налице и непрестанно пораства. Във връзка с обезпечаването на покритие с радиосигнал от клетъчните мрежи в крайбрежната зона, ВВМУ организира взаимно научно изследване. Резултатите ще послужат за разширение на мобилната мрежа за задачите на обявяване при злополучие, заплаха, търсене и избавяне в крайбрежни води. Колегите от Теленор България са потвърдили през годините своя висок професионализъм, безрезервност при решение на механически проблеми и сърдечност за възстановяване на методите за образование във висшето обучение " добави доцент Георги Димитров от ВВМУ.
Дългогодишното съдействие е част от тактиката на Теленор за корпоративна отговорност с фокус върху поддръжката за образованието и младежите в страната. То стартира още през 2011 година с на практика образования в Центъра за ръководство на мрежата на Теленор във Варна, където бъдещите експерти съумяват образно да се срещнат с техническите специфики на работата.
Теленор години наред подарява телекомуникационно съоръжение на университети в страната, с цел да бъде употребявано за просветителни цели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР