За поредна година отборът на ФК Мечките“ си тръгна с

...
За поредна година отборът на ФК Мечките“ си тръгна с
Коментари Харесай

ФК „Мечките“ отново грабнаха „Купата на кмета“ в градското първенство по мини футбол

За поредна година тимът на ФК „ Мечките “ си потегли с „ Купата на кмета “ от едноименното градско състезание по мини футбол.

Тя им беше връчена от заместител – кмета Златомира Стефанова на дребните стадиони на Семеен кодекс „ Ялта “ след 35 дни игра и още 11 тима, с които те мериха сили.

Първенството се организира за седма поредна година, като негов уредник е ръководителят на ФК „ Русе “ Калоян Георгиев и е с поддръжката на Програма „ Спорт “ на Община Русе.

„ Благодаря ви, че не спирате да развивате спорта в Русе и да показвате образно какво е почтена игра “, обърна се към участниците Златомира Стефанова. Тя също по този начин връчи на уредника на шампионата приветствен адрес от името на кмета на Община Русе и им пожела още по-големи триумфи на терена.

След 24 изиграни мача, на второ място се класира ФК „ Аларма “, а бронзовите медали отидоха при ФК „ Клуб 41 ”. С наградата за феър плей си потегли тимът ФК „ Club 33 ”.

„ Купата на Кмета “ се провежда от 2013 година и спечелилият отива да премери сили с най-хубавите тимове от страната на държавния шампионат, проведен от Българската асоциация по мини футбол.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР