За поредна година клиентската удовлетвореност на потребителите на услугите на

...
За поредна година клиентската удовлетвореност на потребителите на услугите на
Коментари Харесай

„Софийска вода“ – най-одобряваният от клиентите доставчик на комунални услуги

За поредна година потребителската задоволеност на потребителите на услугите на „ Софийска вода “ остава висока. Това демонстрират данните от годишното социологическо изследване на настройките на клиентите, което организация „ Алфа Рисърч “ прави по поръчка на сдружението. 90 % % от клиентите на „ Софийска вода “ като част от Веолия, са задоволени от услугите на сдружението, демонстрират тазгодишните резултати. 

Основните тематики, които вълнуват потребителите, са свързани с качеството на водата, цената й и отчитането на потреблението. По отношение на качеството на водата, 79 % от потребителите го дефинират като доста положително, чудесно или са с неутрално отношение към въпроса. Възможностите за отчитане, които сдружението обезпечава, дават отговор на потребностите на 74 % от запитаните. Настоящата сложна цена на водата на  дружеството също дава отговор на упованията на болшинството консуматори.

Дигиталните канали на „ Софийска вода “ не престават да печелят известност и доверие. Сайтът „ Софийска вода “ се наложи като най-удобния и сигурен източник на клиентите за информация, обвързвана с експлоатационната активност. Продължава да пораства и известността му, както и на мобилното приложение, като комфортен и елементарен метод за заплащане на сметки.

В рамките на годишното социологическо изследване на потребителската задоволеност, петте центъра за обслужване на клиенти на „ Софийска вода “ бяха сложени под особено наблюдаване, вид „ скришен клиент “. Проучването обхвана целия развой от влизането на клиента в офиса, през идентифициране на казуса, боравене с стратегиите за събиране и обработка на информация и предложение на вероятни решения. Работата на чиновниците беше оценена по единайсет основни индикатора. Резултатите демонстрират ангажираност, схващане на проблемите на клиентите и умения за връзка.

„ Радвам се да видя, че положените старания през последните 12 месеца се отразяват в получените резултати. Имахме провокации, които не бяха лесни за превъзмогване, само че се справихме. Благодарение на напъните на целия ни екип сме съумели да защитим доверието на нашите клиенти! “, разяснява Васил Тренев, изпълнителен шеф на „ Софийска вода “.

Годишното социологическо изследване на потребителската задоволеност е база за съпоставяне в следването на тактиката на „ Софийска вода “ за възстановяване качеството услугите и обслужването, които дава на своите консуматори. Освен че нарежда водния оператор на столицата посредством единна методика на оценка с останалите компании в бранша на водещия оператор в света Веолия, то дава визия и за съпоставянето на компанията с други снабдители на комунални услуги. " Софийска вода " за трета поредна година е оценена като най-хубавата. 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР