За поредна година българските ще отбележат професионалния си празник. Празникът

...
За поредна година българските ще отбележат професионалния си празник. Празникът
Коментари Харесай

Професионалният си празник ще отбележат днес българските пожарникари

За поредна година българските ще отбележат професионалния си празник. Празникът ще се състои през днешния ден, на 14-ти септември от 11:00 часа в двора на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, намираща се на улица " Пиротска " №171А, осведоми БГНЕС.
В рамките на церемонията ще бъде отслужен водосвет и ще бъдат поднесени венци и цветя пред мемориалната плоча на починалите при осъществяване на служебните си отговорности чиновници на ГДПБЗН. На нея ще участват представители на управлението на Министерството на вътрешните работи, шефове на основни дирекции, на дирекции от общината и профилирана администрация и чиновници на ГДПБЗН.
 Карантина за пожарникарите, взели участие в евакуацията на дома в Благоевград Карантина за пожарникарите, взели участие в евакуацията на дома в Благоевград
Поставят под карантина пожарникарите взели участие в евакуацията на възрастните хора в дома в кв. Старо Струмско в Благоевград. Това са 12...
РСПБЗН - Пловдив пък ще означи празника от 10:30 ч. в двора на службата на улица " Преслав " №33. След привършване на късата тържествена гала във връзка професионалния празник, ще бъде извършен брифинг с присъединяване на шефа комисар Георги Мангараков. Събитието ще бъде маркирано с полагане на венци и цветя ще бъде отдадена респект пред мемориалната плоча на починалите при осъществяване на служебния си дълг пловдивски огнеборци.
По мотив формалния празник, от 14.09.20 година до 18.09.20 година обичайно се организира „ Седмица на пожарната сигурност “ . В нея са планувани редица мероприятия, които целят да бъде нараснала противопожарната просвета на популацията, нараснало доверието на жителите към структурата и разпространение на пожарникарската специалност. Съобразено с въведените епидемиологични ограничения в страната, ще бъдат проведени дни на отворените порти и срещи с деца и жители, с представители на локалната власт, общественици, доброволци и сътрудници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР