За пореден път в рамките на инициативата ни да предоставим

...
За пореден път в рамките на инициативата ни да предоставим
Коментари Харесай

Неврохирургът от световна класа доц. д-р Токташ е отново в София за безплатни консултации

За следващ път в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината ние, Медикъл Караджъ, ще посрещнем международно известния неврохирург доцент доктор Токташ. Гостуващият ни доктор доцент доктор Зафер Оркун Токташ ще бъде в София на 5 и 6 декември 2018г. по покана на нашия шеф Звезделина Лютфи. По време на неговото посещение всички български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни болести ще могат да се съветват изцяло гратис след авансово записан час. Консултациите са подобаващи за пациенти, които се нуждаят от второ здравно мнение за своя здравословен проблем или се интересуват от лекуване в чужбина, в частност от лекуване в Турция.

Топ експертът от Турция, който е извънредно издирван от пациенти от целия свят, в това число и България, е измежду водещите експерти в южната ни съседка за лекуване на израстък в мозъка и интервенция на гръбначния дирек.

Едни от болесттите на гръбначния дирек и мозъчни тумори, с които се сблъсква всекидневно турския топ експерт са:
Малоформация на Киари Цервикална дискова херния Тумори на гръбначния дирек и гръбначен мозък Травми на гръбнака Лумбална дискова херния Сколиоза
Както не един път отбелязвали, доцент доктор Токташ работи с най-съвременна инсталация за диагностициране и лекуване на тумори, която разрешава с милиметрична акуратност да се открият данни, нужни за обмисляне на ефикасна терапия, като тип и етап на тумора, и съществуване и локализация на разсейките. Модерната инсталация, която употребява доктор Токташ за интраоперативно сканиране и навигация, и метода на мониториране на нервната система по време на интервенцията, основава отлични предпоставки за попречване на евентуални увреждания, в това число парализа след мозъчна интервенция. Ако желаете да се запознаете по-детайлно с работата на доктор Зафер Токташ апелирам да последвате линка.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Зафер Оркун Токташ в София на 5 и 6 декември 2018 година би трябвало да се запишат авансово на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 401 или 0879 977 402. На място те ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР