За пореден път Сузанита показа, че въпреки крехката си възраст

...
За пореден път Сузанита показа, че въпреки крехката си възраст
Коментари Харесай

Сузанита предлага секс на непознат

За следващ път Сузанита сподели, че макар нежната си възраст едвам 14 години е подготвена на всичко, с цел да е под светлините на прожекторите, даже и на секс с непознати момчета. „ Искаш ли да се забележим, с цел да видиш по какъв начин е*а? “.

Този провокативно пошъл въпрос 14-годишната русокоска насочва към чужд юноша. Преди това момчето самоуверено е попитало певицата дали умее разнообразни техники в любовните игри и че желае фамилиарност със Сузанита. Разговорът със загорелите за милувки младежи продължава с подбив от страна на момчето. То изрично отсича, е не желае секс от девойката, а единствено ревизира дали „ кълве “ елементарно и елементарно ли се дава.



Разбрала, че няма да получи това, което желае, Сузанита небрежно насочва злобни реплики към младежа, който дефинира като следващия палячо, търсещ внимание.

Скандалното поведение демонстрира, че Сузаните към този момент е осведомена със света на възрастните и към този момент е осведомена в елементи с методите за привличане на батковци. По време на присъединяване Сузи сподели забележително количество плът и долнопробност, което не убягва от очите на възмутените фенове.
Какво е мнението на бащата на Сузанита по отношение на безразборния секс, който прави щерка, остава неразбираемо, написа „ България през днешния ден “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР