За пореден път протестиращи в Добрич поискаха оставка на правителството,

...
За пореден път протестиращи в Добрич поискаха оставка на правителството,
Коментари Харесай

Пример от протестите в Добрич - семейство излезе с ултиматум към властта

За следващ път протестиращи в Добрич желаеха оставка на държавното управление, съобщи кореспондентът на .
„ Страната се ръководи неефективно, всичко се разрушава никой не взема ограничения. Това е повода да сме тук – ние сме млади и желаеме да останем в България, а не да търсим втора татковина “, обявиха жителите.
Галина Георгиева дава период на ръководещите до 1 януари и в случай че обстановката не се възстановява, потегля със фамилията си в чужбина . „ Продаваме всичко, затваряме целия бизнес и тръгваме. Ще закрия 20 работни места “, безапелационна е младата жена.
Тя е производител на пчелен мед, има магазин, в който продава продукцията си. Негодува, че още веднъж би трябвало да влага в касови апарати, че осигуровките на земеделските производители са се вдигнали със 100%, а нарастването на пенсиите – с 5,7%, че работещите българи мъчно устоят фамилиите си. В България човек не може да си направи стратегия за една година напред, означи протестиращата.

Дошло е време за смяна, уверен е и Мариян Аспарухов. Той уточни като неправда ниските приходи, картела при горивата, пренебрежителното отношение на политиците към хората в неравностойно състояние.
Стана ясно, че хората са решени да излизат всеки ден на улицата, до момента в който бъдат чути и обстановката в България стартира да се трансформира към положително.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР