За пореден път най-престижната и бързо-развиваща се фитнес верига в

...
За пореден път най-престижната и бързо-развиваща се фитнес верига в
Коментари Харесай

Pulse Fitness & Spa излезе извън границите на България

За следващ път най-престижната и бързо-развиваща се фитнес верига в България - Spa, направи " взрив " в обществото, а точно появяването на първия клуб на марката отвън границите на България - на територията на град Струмица в Македония.
Новата перла на емблематичната марка се назовава Spa Atlantis е ситуирана на повърхност от 1200 кв. м. в Търговски център „ Глобал “.
Клубът отвори необятно вратите си преди няколко дни и посрещна своите посетители на охолно празненство. Присъстваха голям брой фенове на спорта и модерния метод на живот. Събитието бе почетено от представители на политическия и бизнес хайлайф в страната, както и персонално от премиера на Република Македония и кмета на град Струмица господин Коста Яневски. Създаването на този обект е мощна причина за удобното развиване на района и резистентност на бизнес климата.

И в Македония клубът не изневери на упованията и предложи на своите гости състезателен център на международно равнище, с съвременен интериор и висококачествено съоръжение. Дизайнерите тук са заложили на повече отворени пространства за подготовка. Интериорът е съгласуван напълно с Pulse-концепцията на обзавеждане, а точно несравним жанр, елегантни линии и последно потомство фитнес уреди с марките TechnoGym и ActiveGym. Инвестицията, която е направена възлиза, на над 500 000 евро.

Pulse FitnessSpa Atlantis дава поръчка за лидерска позиция и поставя една постоянна основа за развиването на спорта и начин на живот промишлеността в югозападната ни съседка, стъпвайки на потвърдено работещото " know - how ", което веригата е построила в България.
Това е единствено началото за Pulse FitnessSpa да се разгърне и отвън границите на България. 
" Вярваме, че сме на прав път! Убедени сме, че това е единствено началото на интернационалния искра на Pulse FitnessSpa " – показа основателят на марката.
И сме склонни да им имаме вяра, имайки поради триумфа, който реализираха във времето. Само за няколко години Pulse FitnessSpa съумя да се наложи като непостижим водач в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР