За пореден път наставникът Зинедин Зидан призова за спокойствие след

...
За пореден път наставникът Зинедин Зидан призова за спокойствие след
Коментари Харесай

Зидан: Имам обяснение за случилото се

За следващ път наставникът Зинедин Зидан прикани за успокоение след третата поредна издънка на Реал Мадрид вкъщи. Шампионите завоюваха единствено 2 точки на “Сантиаго Бернабеу” този сезон и сега изостават на 7 от водача Барселона.

“Има ясно пояснение за трите ни незадоволителни резултата у дома - стартира треньорът. - Създавахме доста положения, само че не успявахме да вкарваме. Срещу Бетис имахме 27 благоприятни условия, само че топката не искаше да влиза. Няма да полудея поради един изгубен дуел. Това е футболът - както до момента имаше неприятен интервал за нас, по този начин ще има подобен и за другите тимове. Бих бил по-притеснен, в случай че не създавахме шансове. Ето за какво не се тормозя. Както виждате, към момента съм ухилен и се любувам да бъда треньор на Реал.”

Французинът не се впечатлява и от обстоятелството, че в исторически проект “белите” в никакъв случай не са успявали да застигнат Барса, в случай че на този стадий от сезона са изоставали с толкоз точки.
Última sesión previa al partido ante el @Alaves #RMCity #RMLiga pic.twitter.com/5iGJ09abm6
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) September 22, 2017

Зизу увери, че ще продължи с ротациите, с цел да съхранява силите на дадени свои футболисти, които се изморяват около уговорките си с националните отбори. “Не ме интересува какво мислят хората, аз ще продължа да работя по този начин”, безапелационен е Зидан.

Той разясни, че Кроос е с болки в ребрата и няма да играе против Алавес в събота.

Наставникът също по този начин се надява час по-скоро Гарет Бейл да стартира да се показва на предстоящото високо равнище.

В края Зидан си пожела на следващия ден неговият наследник Енцо Зидан, който играе за Алавес, да не вкара гол на Реал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР