За пореден път ЛЕВИЦАТА!“ и Възраждане“ излязоха на протест срещу

...
За пореден път ЛЕВИЦАТА!“ и Възраждане“ излязоха на протест срещу
Коментари Харесай

„ЛЕВИЦАТА!“ и „Възраждане“ излязоха на протест с настояване за незабавна оставка на престъпното правителство „Денков“

За следващ път „ ЛЕВИЦАТА! “ и „ Възраждане “ излязоха на митинг против невиждания политически цинизъм.

ЛЕВИЦАТА! “ е поредна в позицията си за незабавна оставка на незаконното държавно управление, управлявано от Николай Денков, провежданите от него политики и назначение на нови парламентарни избори. „ ЛЕВИЦАТА! “ е поредна в настояването си за връщане на държавността и очистване на незаконните детайли от ръководството на България.

Пред протестиращите водачът на столичната организация на АБВ Христо Колев съобщи, че Коалицията на войната през днешния ден е реалност и България ще бъде вкарана във война, с помощта на прокарваната от военния министър Тагарев незаконна и чуждопоклонническа, антибългарска политика.

„ Ние от „ ЛЕВИЦАТА! “ питаме – когато България бъде вкарана във войната, кой ще е „ тайният “ или „ явният “ избавител на страната ни! За да не създадем тази историческа, съдбовна неточност, през днешния ден сме длъжни да желаеме незабавната оставка на продажниците от държавното управление на Денков, които за личната си полза са подготвени да изтъргуват жанр и Родина и да погребат над 1300 годишна България “.

В политиката има място за морал и за доверие, съобщи доктор Цветеслава Гълъбова и акцентира, че точно това е основата, която може да направи едно държавно управление мощно и устойчиво.

„ Това държавно управление не е такова. Това държавно управление е заченато в грях. То не може да съществува като държавно управление, то е антибългарско, то ненавижда българите, то желае да унищожи България! “.

Стотици протестиращи насочиха към „ ЛЕВИЦАТА! “ въпроса – за какво Българска социалистическа партия през днешния ден поддържа продажното антибългарско незаконно държавно управление.

....

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР