За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с

...
За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с
Коментари Харесай

Севдалина Арнаудова: Кирил Петков сведе енергийната сигурност на страната до гаражно ниво

" За следващ път Кирил Петков оправдава личната си несръчност с опозицията, с моето семейство и с мен персонално, свеждайки енергийната сигурност на страната до гаражно равнище ".

Така Севделина Арнаудова, някогашният началник на пресцентъра на Министерски съвет, разяснява във " Facebook " намесването на името ѝ и фамилния ѝ джип в изказване на Кирил Петков преди съвещание на Министерски съвет във връзка прекъсването на съветския газ от " Газпром ".

" За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на равнището на Бойко Борисов и реши да репликира мен! И 200 пъти да повтори за джипа в гаража на госпожа Арнаудова, това няма да спре инфлацията, цените на тока, горивата, храните! Това единствено демонстрира личната му политическа отпадналост и несръчност! ", продължава Арнаудова.

" Ще припомня, че такиви джипове имаше в гаражите на управлението на няколко министерства, в гаражите на управлението на " Булгартрансгаз ". Но казусът не е в джипа, а в индивида - т.е. в мен! ", написа още някогашният ПР на Министерски съвет.

" Договорите за прилагане на въпросните джипове - пикапи, са за прилагане и са подписани след приключването на плана Балкански поток, а не първоначално, както твърди Петков! С идентични по смисъл контракти са предоставени и джиповете на НСО, които Кирил Петков употребява, до момента в който върви пешком ", приключва Севдалина Арнаудова.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР