За пореден път чух опорките на Лукойл“ при участието на

...
За пореден път чух опорките на Лукойл“ при участието на
Коментари Харесай

Делян Добрев замете пода в bTV с Ризова! Първи коментар: Преби Цветанка до степен на немско порно

„ За следващ път чух опорките на „ Лукойл “ при присъединяване на Денков при вас “. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев пред БТВ във връзка изявлението на Николай Денков през вчерашния ден.
„ Зададох си въпроса, за какво рафинерията на „ Лукойл “ в Румъния няма дерогация, а българската има. Техните танкери да не би да прелитат през Истанбул “, съобщи Добрев пред враждебно настроената Цветанка Ризова. Това не попречи на топ-експерта на ГЕРБ замете студиото с нея, както неотдавна го направи и в Нова телевизия с Лора Крумова..  
„ Кой го направи монополист. През 2020 година над 50% от петрола в „ Лукойл “ е съветски, а 2021 е 48%. Преди войната! Знаете ли какво става като идва „ Промяната “ на власт. От 15 милиона барела съветски нефт, той скача на 45 милиона барела, това са три пъти. Ами държавно управление на военачалник Атанасов купи три пъти повече съветски нефт от това на ГЕРБ. През 2022 каузи е 94% е съветски нефт, платен поради дерогацията на ниски цени. С 3 милиарда лева разлика, която е в ущърб на българския консуматор “, съобщи депутатът от ГЕРБ.
Добрев сподели и таблица с европейски страни, където има по-евтин бензин, без Данък добавена стойност и данък. Като това са 12 страни в Европейски Съюз: Австрия, Белгия, Хърватска, Германия, Гърция, Италия, Люксембург, Литва, Малта, Полша, Словения. Ние имаме един от най-скъпите бензин в Европа макар дерогацията.
Държавата е разрешила на Лукойл да купува на ниска цена съветски нефт по 60-70 $ и като се направи разликата от Румъния и България се вижда, че в България са дали 3 милиарда по-малко за нефт, само че са ни взели същото по бензиностанциите. А Румъния е забавен образец, тъй като през днешния ден цената на бензина е 1.4 евро, а в България 1.42 евро.
„ 52% от петрола в България по времето на ГЕРБ не е от Русия, а от Саудитска Арабия, Ирак и други страни, а по време на евроатлантиците от „ Промяната “ – 95% е съветски нефт “, акцентира още веднъж Добрев.
Той изясни, че дерогацията сама по себе си не е неприятно стига изгодите да са българските жители. Добрев добави, че неточност в закона няма и министъра на стопанската система е трябвало от дълго време да изпрати писмо до Европейска комисия. „ Защо кабинетът на Денков към този момент 4 месеца не изпраща писмо, с цел да може да стартира мярката още от юни месец, като Лукойл ще внася пари във фонда, с цел да стигнат до българския консуматор. Всеки тук изяснява, че нещо тук не може да стане, а не че те просто не извършват закона. Парламента си свърши работата, само че след това два следващи кабинета не си прави работата, с цел да вземем парите от „ Лукойл “, сподели още ръководителят на комисията по енергетика.
Първи коментар на случилото се в студиото направи някогашният водач на Съюз на демократичните сили Борис Марков:
Лелее… Делян Добрев изневери на Лора Крумова и този път преби Цветанка до степен на немско порно. Не разбирам тази обсесия и на двете към Добрев, всякога е едно и също, толкоз ги домира, че е смазващо. Лора Крумова най-после ще си татуира Делян Добрев на рамото. Не името, в цялостен растеж.
Предлагам един път и двете по едно и също време да му вземат изявление, а ние ще го гледаме след 12 публично по Dorcel.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР