За пореден път БСП критикува концесията на летище София, след

...
За пореден път БСП критикува концесията на летище София, след
Коментари Харесай

БСП отново критикува концесията на летище "София"

За следващ път Българска социалистическа партия подлага на критика концесията на летище " София ", откакто в сряда се разбра, че консорциум с присъединяване на летище " Мюнхен " ще е негов концесионер. Социалистите, които до момента предвидиха, че Турция ще завоюва концесията, желаят българската страна да стопанисва столичното летище.

`Летище " Мюнхен " е 100 % благосъстоятелност на Баварската страна. Излиза, че българската страна отдавана на концесия летище " София " на Баварската страна. Нали сякаш страната беше неприятен притежател. Българска социалистическа партия от дълго време твърди, че страната не е неприятен собственик, а тези, които ръководят държавната благосъстоятелност у нас са неприятните стопани ", разгласи депутатът Димитър Данчев. Социалистите оповестиха, че един път подписан, договорът не може да се скапе.

По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов разгласи, че концесията е дадена за образец за бистрота и съблюдаване на европейските правила. " Бяхме атакувани и чухме от най-високо равнище да се приказва, че надали не ще дадем на турците летището, а те ще го затворят. Чудовищни неща чухме, само че ние сме научени да бъдем търпеливи, тъй като най-после истината постоянно става ясно ", сподели Борисов, представен от " Фокус ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР