За пореден път американският президент Доналд Тръмп остро атакува защитниците

...
За пореден път американският президент Доналд Тръмп остро атакува защитниците
Коментари Харесай

Тръмп призова света да отхвърли „пророците на апокалипсиса“

За следващ път американският президент Доналд Тръмп остро нападна бранителите на околната среда, които подлагат на критика него и другите международни водачи, че не вършат нужното, с цел да опазят природата. Това стана по време на изказването му на форума в Давос, на което участва и известната екоактивистка Грета Тунберг.

По думите на Тръмп „ в този момент не е време за скептицизъм, а за оптимизъм “. „ Трябва да отхвърлим пророците на апоакалипсиса, наследниците на тогавашните глупави гадатели “, сподели Тръмп по адрес на екоактивистите. Той ги упрекна, че се опитвали „ да управляват всеки аспект на живота ни и да ни лишат от независимост “. „ Няма да позволим на радикални социалисти да разрушат стопанската система ни и да съсипят страната ни “, изрично разгласи американският държавен глава.

За да покаже, че е угрижен за природата, Тръмп разгласи, че страната му се причислява към самодейността за засаждане на 1 трилион дървета, оповестена в Давос. И даде обещание: „ Ще съхраним великолепието на божието създание и естествената хубост на нашия свят “.

САМОВЪЗХВАЛА

Почти цялото изявление на Тръмп беше отдадено на личните му политики, които, както твърди, са провокирали „ стопански взрив, какъвто светът до момента не е виждал “. „ Когато поех поста си преди три години, американската стопанска система беше в окаяно положение... Сега американската фантазия се върна – по-голяма, по-добра и по-силна от всеки път... Няма по-добро място на света от Съединени американски щати “, разгласи американският държавен глава.

АПЕЛ

Според Тръмп страната му е постигнала такова ниво на енергийна незавимост, че „ към този момент няма потребност да внася енергийни първични материали от враждебни страни “. Той се обърна към сътрудниците на Съединени американски щати с зов да се възползват от американските запаси и по този начин да реализират същото: „ С изобилието от петрол и природен газ, с които Америка разполага, нашите европейски съдружници към този момент няма да бъдат уязвими за вражески настроени енергийни снабдители. Призоваваме нашите другари да употребяват гигантските находища на Америка, тъй като това е пътят към енергийната сигурност “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР