За попълване на незаети след окончателното класиране места, субсидирани от

...
За попълване на незаети след окончателното класиране места, субсидирани от
Коментари Харесай

Софийският университет обявява допълнителен прием


За попълване на незаети след окончателното класиране места, субсидирани от страната, според точка 1 и точка 7 от решение на Министерския съвет /РМС/ 363 от 1 юни 2022 година, и за попълване на незаети след окончателното класиране места за образование против възнаграждение, Софийският университет " Св. Климент Охридски " афишира спомагателен банкет, заяви пресцентърът на Алма Матер. Срокът за регистрация за класиране е от 12 до 16 септември 2022 г. 

Процедурата по вписване за класиране и подаване на документи за класиране е електронизирана и се прави само на страницата на СУ в интернет. 

В спомагателния банкет могат да вземат участие претенденти, които са взели участие в класиранията, само че не са признати в границите на броя на признатите студенти в сходство с одобрения потенциал на висшето учебно заведение, професионалните посоки и на специалностите от контролираните специалности, както и претенденти, които не са взели участие до момента в кандидатстудентската акция на Софийския университет, само че дават отговор на изискванията за банкет.

Класирането ще бъде оповестено на 20 септември 2022 година Записването на новоприетите студенти ще бъде на 21 и 23 септември. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР