За помощ в издирването на изчезналия вчера възрастен човек край

...
За помощ в издирването на изчезналия вчера възрастен човек край
Коментари Харесай

Търсят помощ за издирването на изчезналия мъж край Нова маха...

За помощ в издирването на изчезналия през вчерашния ден възрастен човек край село нова махала приканват участници в акцията, която тече втори ден без резултат. Призивът е всички туристи, планинари или гости на мястото също да се включат в търсенето.

Припомняме, че индивидът е в неопределеност от 11,30 часа - тогава е подаден сигналът от негов наследник на 112. Изчезналият е локален, познава региона. В издирването му са се присъединили пожарникари, служители на реда със следово куче, локални хора, ловци, както и огромна група опитни доброволци от " Планинско избавяне - Пазарджик ". Именно те насочиха апела за поддръжка:

От нощес 15.07 се организира акция за търсене на 77 годишен мъж в региона на с. Нова махала, област Пазарджик. До късните часове на деня наши екипи взаимно с органи на Министерство на вътрешните работи, горски и локални издирваха възрастният мъж. За жал издирването и досега не е дало резултат. Имаме зов към всички туристи и планинари които желаят да оказват помощ в съботния ден 17.07.2021г. Ще се организира допустимо най-мащабно претършуване на региона, като за това са нужни доста хора. Който е свободен и желае да помогне дано се свърже с нас. Може да пишете на страницата или да се обадите на телефон:
0885020708 - Димитър
Важно за хората които ще участват!
Трябва всеки да има комфортни обувки за вървене в планината, осветяване, уместно облекло и храна, и вода. В момента в региона е огромна горещина, макар надморската височина и гористата околност.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР