За получаването на сок от зелен фасул се използват бобени

...
За получаването на сок от зелен фасул се използват бобени
Коментари Харесай

Този сок пропъжда диабета завинаги

За приемането на сок от зелен боб се употребяват бобени шушулки, които още не са станали твърди - в млечно-восъчна зрялост. Този фасул съдържа доста вода и от него елементарно се получава сок. По наличие на мед и цинк бобът превъзхожда множеството растения.

Сокът от зелен боб е изключително потребен за болните от диабет. Натуропатите са на мнение, че захарния диабет при индивида поражда от несъразмерната приложимост на съсредоточена скорбяла и рафинирана захар, месо и месни артикули. Що се отнася за " лекуването " му с инсулинови инжекции, единствено попълня дефицита на инсулин.

Лечението не възвръща задстомашната жлеза, с цел да може тя сама да създава нужния инсулин, а противоположното - последователно води към деградацията ѝ. Като предписание болестта прогресира и дозите инсулин стават все по-големи и по-големи, а здравето на пациента все по-зле и по-зле. При това заболяване се предлага различен метод - използването на натурални артикули, съдържащи ферменти за самосмилане.

Концентрираната скорбяла и рафинираната захар бързо проникват в кръвта и изискват за къс интервал от време огромни дози инсулин. Това подкопава здравето на задстомашната жлеза и не ѝ дава опция да се възвърне.

Ако към този щадящ метод в лекуването на задстомашната жлеза в допълнение се ползват артикули, които подтикват нейното възобновяване и съдържат нужните субстанции за разработване на инсулина, ще настъпи цялостно излекуване.

Учени са открили, че сокът на зеления фасул и брюкселското зеле съдържат детайли, подпомагащи отделянето на естествен инсулин.

Така естественото лекуване на захарния диабет се състои в използването на натурална храна и всекидневната приложимост на литър разбъркан сок от моркови, салата зелен боб и брюкселско село. Допълнително се предлага използването на половин литър разбъркан морковен и спаначен сок. Още по-добри резултати в лекуването на захарния диабет се следят при хората, които постоянно вършат прочистващи клизми, написа уеб сайтът Zdrave.to
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР