За политическите проститутки ли става въпрос?, това попита политическият анализатор

...
За политическите проститутки ли става въпрос?, това попита политическият анализатор
Коментари Харесай

Хаджигенов: Над главния прокурор е само Бог, но от Гешев нищо не става

" За политическите проститутки ли става въпрос? ", това попита политическият анализатор Арман Бабикян пред " ЕвроДикоФ " на телевизия Евроком във връзка предлагането на Иван Гешев дамите, прилагащи тази специалност, да получат легални права.

От своя страна адв. Николай Хаджигенов съобщи, че това няма по какъв начин да стане, тъй като не може да се реализиран нужните промени в Наказателен кодекс и Наказателно-процесуален кодекс.

" Проблемът е, че от него нищо не става. Над него е единствено Бог, само че нещо промени ли се? Същият изкъпан полицай ", продължи юристът по адрес на основния прокурор Иван Гешев.

Арман Бабикян укори концепцията на държавното управление за нова конструкция на КПКОНПИ.

Той изрази мнение,че и сегашната конструкция може да свърши нужната работа, стига да има предпочитание и даде образец с инспекциите на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Искаш да управляваш. Управляваш тези, които имаш. Няма да имаш едно камъче в обувката... ", продължи той.

Николай Хаджигенов изрази мнение, че ръководещото държавно управление е можело да бъде доста по-стабилно, в случай че обединенията са сфрормирани преди изборите.

" От няколко дни виждаме различен човек. До скоро се опитваше да бъде уравновесен. От една седмица вжидаме човек, който доста учудващо обитава даже зад лявата линия на Българска социалистическа партия ", сподели Бабикян по адрес на президента Румен Радев.

" Притеснително е доста това, тъй като чуваме човек, който вади мощна прокремълска теза на българския политически терен, тъй като когато ти взривяват военните хранилища или те тровят с " Новичок ", когато ти стопират газ, един държавен глава би трябвало да има друга реакция ", безапелационен беше Арман Бабикян.

По думите му държанието на президента е " неуместно ", тъй като по думите му президентът е нападнал държавното управление без конкретика по тематиката с оръжията за Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР