За подобряване на удобството на пътниците авиокомпанията търси варианти за

...
За подобряване на удобството на пътниците авиокомпанията търси варианти за
Коментари Харесай

GullivAir: Полетите между София и Скопие продължават

За възстановяване на удобството на пасажерите самолетната компания търси разновидности за обезпечаването на по-удобни часове за полетите

Във връзка с появилата се информация в общественото пространство, че авиокомпанияGullivAir стопира постоянните полети по маршрута София-Скопие-София, от превозвача осведомят, че към този миг самолетната компания не възнамерява да приключва осъществяването на полетите по линията.

За възстановяване на удобството на пасажерите самолетната компания търси разновидности за обезпечаването на по-удобни часове за полетите. Разчитаме, след приключването на ремонта на полосата на летище Скопие, да получим по-добри времена за полета, прецизират от авиопревозвача.

АвиокомпанияGullivAir приключва договорните си връзки с сегашния лизингодател на самолета, с който се оперира все още, като следва да бъде нает нов аероплан от същия модел ATR 72. Всички тези дейности се подхващат и с оглед постигането на предвидимост за клиентите на самолетната компания в сходство с актуалната конюнктура в района и значително са афектирани от войната в Украйна, допълват в известието си от самолетната компания.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР