За почистване на ютията – вземате 2 супени лъжици сол

...
За почистване на ютията – вземате 2 супени лъжици сол
Коментари Харесай

Изсипа Цялата Сол В Канала! Всички Го Мислеха За Луд, Но Ще Видите, Че Е Гений!

За разчистване на ютията – вземате 2 супени лъжици сол и 1 супена лъжица вода.

Разбърквате ги в пластмасова купичка и намазвате металната основа на ютията.

Оставяте за десетина минути и избърсвате с памучна забрадка и повърхността заблестява.
Потушете запалилите се мазнини – дръжте бурканче със сол до печката или фурната. Ако се възпламени мазнината за готвене, не изливайте от горната страна вода, тъй като ще стартира да пръска – използвайте сол, която понижава температурата и стопира достъпа на О2 до огъня.

Запушен канал – сипете чаша сол, смесена с вряла вода в канала на кухненската мивка или мивката в банята. Този разтвор ще отстрани неприятните миризми и ще почисти натрупванията по тръбите. Използвайте постоянно.

Дупките в стените – с цел да запълните дребните дупки в стените, да вземем за пример от пирони, смесете 2 супени лъжици сол с 2 супени лъжици царевично нишесте, прибавете вода и смесете до приемане на паста. Нанесете върху дупките и оставете да изсъхне, написа " За дамата ".

За унищожаване на петната от пот по облеклата – смесете 4-5 супени лъжици готварска сол с 3 литра гореща вода и нанесете сместа с гъбичка върху петната от пот, до момента в който те се обезцветят и изчезнат.

Запазете цветята свежи – щипка сол, добавена към водата във вазите с цветя ще поддържа по-дълго време свежестта на растенията. Същият резултат можете да постигнете с щипка захар или таблетка аспирин.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР