За по-чиста планета или.......? Така читател озаглави сигнала си до

...
За по-чиста планета или.......? Така читател озаглави сигнала си до
Коментари Харесай

Пловдивчанин срина Кауфланд: С тези приключих! Дали им пука за зелената планета?

" За по-чиста планета " или.......? Така четец озаглави сигнала си до Plovdiv24.bg . Даваме му думата в този момент:

" Нали всички научихте за чудесната и извънредно закъсняла за БГ самодейност на " Кауфланд " с изкупуването назад на ПВЦ бутилки и кенчета, кръстена с гръмкото име " За по-чиста планета " ? Да, само че тя май ще се окаже не толкоз с мисъл за планетата, а малък тарикатлък.

В целия цивилизован свят това нещо се прави от много години и с ваучерите от машините можеш както да пазаруваш в магазина, по този начин и сумата да ти бъде изплатена на каса. Е, " Кауфланд " вложиха и нещо от себе си. Длъжен си да използваш ваучера тъкмо в този магазин и би трябвало да напазаруваш за над 10 лв.. Това ми се видя малко нагличко, но карай, нали ще сме зелени!

Преди дни гордо връщам един багажник ПВЦ бутилки и се насочвам към касата. Изчаквам опашката и магазинерката общително ми споделя, че с ваучера алкохол не може да се пазари. Отивам и запитвам на информация каква тъкмо им е логиката, не че не можело, а просто не може единствено алкохол.

Не възприемам точната логичност, само че добре. Връщам се, взимам още нещо, изчаквам още веднъж опашката, изяснявам на същата продавачка, че е пропуснала да ми спомене дребна детайлност, а тя усмихнато ми дава отговор, че по този начин или другояче ще ми одобри единствено един ваучер за 2 (два) лв.! Вече раздразнителен, запитвам за какво? Политиката на компанията била за покупка за двайсет лв. един ваучер, за втори - оборот от 40 лева, за трети - 60 лева..

Та от ден на ден се чудя, пука ли им на " Кауфланд " за " зелената планета ", или това е следващият тарикатски трик за повдигане на обороти? Аз със зеленото мислене няма да приключа, само че с " Кауфланд " несъмнено.

П.П. И събирайте " Капачки за бъдеще "! Там хората потвърдиха, че може да има откровени дела! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР