"За Пловдив област е чест да има в листата с

...
"За Пловдив област е чест да има в листата с
Коментари Харесай

Младен Шишков се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Куклен

"За Пловдив област е чест да има в листата с претенденти за евродепутати от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили собствен представител в лицето на Младен Шишков. Това ни дава тласък и ни прави по - мобилизирани да извоюваме изборна победа на 26-ти май. Затова сме тук, да се срещнем с вас лице в лице и да ви призовем да бъдете дейни “. С тези думи се обърна към присъстващите членове и симпатизанти на ГЕРБ в читалището в Куклен регионалният координатор Георги Мараджиев.

На срещата участваха още кметът на Куклен Мария Белчева, регионалният началник на ЖГЕРБ Евелина Апостолова, общинският началник Тодор Лозанов, претендентът за Екологичен потенциал Младен Шишков, както и представителите на Съюз на демократичните сили Варадин Митков и Васил Панайотов.

По думите на Мараджиев съперниците от Българска социалистическа партия залагат на компромати и подправени вести, а ГЕРБ – на постигнатото в общините, с помощта на европейските средства и работата на държавното управление на Бойко Борисов. „ Всеки български жител е почувствал и се е докоснал до новите пътища и автомагистрали, до санираните блокове, до новите паркове и зелени площи, до усъвършенстваните условия на живот и труд и всичко това е с помощта на средствата от Европейските стратегии “, сподели още Мараджиев.

Правителството отпусна за община Куклен близо 3 милиона лв., които бяха вложени за възстановяване на инфраструктурата, разяснява кметът на общината Мария Белчева. Тя добави, че с помощта на парите освен ще се преасфалтират общински пътища, само че спешно ще бъдат възобновени и свлачищата по общинския път Яврово – Добралък. „ За да продължим да подобряваме средата на живот би трябвало да бъдем дейни на 26-ти май, би трябвало ни безапелационна победа, с цел да продължим напред “, прикани своите съграждани Белчева.

„ Привличането на повече средства към общините през идващия програмен интервал ще помогне за още повече поправки на пътища, ВиК мрежи, учебни заведения и детски заведения, а това ще е допустимо с помощта на рекордния бюджет за България за новия програмен интервал, който извоюва Андрей Новаков. Общото нарастване се равнява на 3.4 милиарда лева, а това е най-високият бюджет за районно развиване, инфраструктура, околна среда и претовареност от присъединението на България към Европейския съюз “, разяснява Младен Шишков. По думите му това, което реализираха през миналия мандат евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП, е напълно в интерес на българските жители.

„ Благодарение на Мария Габриел бяха отстранени таксите за роуминг, Ева Майдел понижи десетократно таксите за парични преводи в евро, Емил Радев поведе битка против двойните стандарти на храните, а с изключение на рекорден бюджет - Андрей Новаков инициира предприемането на ограничения против превъртането на километража, както и още доста оферти, на практика потребни за България, които към този момент са утвърдени. „ Затова би трябвало още веднъж да гласуваме доверие на хората, които знаят по какъв начин се работи в Екологичен потенциал, хората, които могат да оказват помощ за привличането на средства за общините, за тези, които ги е грижа за България, тъй като Европа ни чува, с помощта на тяхната работа, приключи изявлението си Младен Шишков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР