За пети път Стара Загора ще се включи към националната

...
За пети път Стара Загора ще се включи към националната
Коментари Харесай

Стара Загора се включва в кампанията Капачки за бъдеще

За пети път Стара Загора ще се включи към националната акция на " Капачки за бъдеще ", оповестиха пред Българска телеграфна агенция домакините от Обществен дарителски фонд - Стара Загора.

Акцията ще се състои на 16 април от 10:00 до 14:00 часа. Пунктът за събиране ще бъде ситуиран на паркинга на Парк Мол Стара Загора. По време на акцията в Стара Загора ще се събират освен пластмасови капачки, само че също и алуминиеви кенчета от питиета.

Всички събрани количества ще бъдат превозени до партньорските организации и предадени за преработване.

Целта е да съберат средства за закупуването на втора детска неонатална кола за спешна помощ.Със средства от акцията " Капачки за бъдеще "  са закупени кувьози за 22 общински лечебни заведения, а други 14 са подкрепени с инсталация. През м.г. идеята на " Капачки за бъдеще " съумя да събере средства за закупуване на първата профилирана детска неонатална кола за спешна помощ.

Голямата цел на пролетната акция е да събере сума за втора кола за спешна помощ, с цел да могат дребните пациенти да бъдат превозени бързо и безвредно при потребност, допълват уредниците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР