За пета поредна година ледената пързалка ще радва русенци, допълвайки

...
За пета поредна година ледената пързалка ще радва русенци, допълвайки
Коментари Харесай

Ледената пързалка ще бъде открита утре

За пета поредна година ледената пързалка ще радва русенци, допълвайки празничната атмосфера на Коледно-новогодишните празници.

Зимната атракция отваря първа в страната в сряда, 16 ноември. Тя е ситуирана на ларгото пред постройката на Държавна опера на повърхност от 450 кв. м.

Ледената пързалка ще работи без спиране до 15 януари 2023 година всеки ден от 09:30 до 21:30 ч. На разположение на посетителите са 230 чифта кънки от 25 до 46 номер. Цените са едни от най-ниските в страната за прилагане на такова оборудване, като билет за възрастни е 7 лева на час, а за възпитаници – 5 лева за час. Допълнително се заплаща 2 лева за наем на кънки, а наемът за обучителен тренажор под форма на пингвинче или мече е 3 лева на час.  

Предвиден е и предплатен абонамент за 10 визити с включени кънки за сумата от 45 лева за деца и 60 лева за възрастни. За групи от най-малко 6 души цената за входен билет и наем на кънки е 7 лева на час на клиент. В ценоразписа е включена и опцията за наем на цялата пързалка за проведени прояви за 400 лева на час, като в цената влизат вход и наем на кънки.

През съботните и празничните дни на декември най-малките гости ще могат да се забавляват в компанията на разнообразни приказни герои и да се снимат с тях.

Тази събота, 19 ноември, домакинът – „ Общински пазари “ ЕООД, е планувал безвъзмезден чай за всички, посетили пързалката през първите две сесии.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР