За пета поредна година екипът на БГ Радио, много музиканти,

...
За пета поредна година екипът на БГ Радио, много музиканти,
Коментари Харесай

Любо Киров с акустичен концерт на живо по радиото, посветен на Ана-Мария Тонкова

За пета поредна година екипът на БГ Радио , доста музиканти, другари и слушатели на медията ще изразят своето почитание и благодарност към дългогодишния музикален шеф и един от основателите на медията, която пуска единствено българска музика – Ана - Мария Тонкова , като алегорично ѝ посветят ария в ефир в деня, в който се навършват пет години от раздялата им с нея.

БГ Радио показва обичайния акустичен концерт в нейна респект – Песен за Ани на 30 август в 18.00 ч.

На живо в ефира на БГ Радио и посредством онлайн лъчение на, Любо Киров ще посвети своите обичани български песни на Ана-Мария Тонкова в един прочувствен и квалифициран с доста любов концерт. Песен за Ани сигурно ще изненада и развълнува освен тези, които познаваха и обичаха Ани, само че и всички фенове на хубавата българска музика, с непредвидени акустични версии на обичани български песни. Заедно с Любо Киров, на спонтанната сцена в радиото ще бъде и китаристът Ангел Дюлгеров .

Много близки другари, музиканти и екипът на БГ Радио ще споделят в ефир трогателни мемоари от знаменателните си срещи с Ана-Мария Тонкова.

Петият концерт Песен за Ани ще се излъчи онлайн от студиото на БГ Радио на честотите на радиото в страната, и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР