За първи път заедно на публично събитие се появиха Диляна

...
За първи път заедно на публично събитие се появиха Диляна
Коментари Харесай

Диляна Попова показа новия си мъж

За първи път дружно на обществено събитие се появиха Диляна Попова и новата й възлюбена Лъчезар Захариев. Двамата отидоха на представянето на книгата на журналиста от вестник " 24 часа " Георги Милков " Истории от ръчния багаж ".

Диляна и Лъчезар се срещнаха, откакто актрисата се раздели с бащата на сина си - Асен Блатечки, и известно време по личните й думи бе в меланхолия. Човекът, спечелил доверието на хубавицата, е един от най-известните ресторантьори у нас, който години наред управляваше обичан на нощните купонджии плажен бар на къмпинг " Градина ". Лъчезар Захариев също е в управата на Българската асоциация на заведенията и е чест коментатор в малките екрани по въпросите за ресторантьорския отрасъл, напомня " България Днес ".

На представянето на книгата на Милков, който отпразнува и своя петдесетгодишен празник, новата двойка се появи напълно за малко. Диляна и Лъчезар се движеха компактно един до различен и изглеждаха очевидно щастливи.

Освен тях над 500 определени посетители събра премиерата на Милков.

" Роден да свети във всички времена. Динамичен и еластичен, загадъчен и вълнуващ, а когато приказваш с него, имаш чувство за енциклопедичност. Той е като звезда, умееща да показва Млечния път. " Така проф. Петър Стоянович разказа журналиста, който над два часа след събитието продължи да дава подписи.

Сред гостите, пристигнали да отпразнуват 8 март в компанията на Георги Милков, с изключение на Диляна, която му е остаряла другарка, пристигнаха Линда Петкова, Соломон и Гергана Паси, Михаела Калайджиева, митрополит Антоний, проф. Христо Пимпирев, Калина Константинова, проф. Красимир Генов, Надежда Нейнски, Валдимир Пенев, Марта Вачкова, Кирил Маричков и още доста родни звезди.

" Много съм благополучен за триумфа на Георги. От доста време ми се желае да прочета нещо забавно ", сподели Кирил Маричков, видян в компанията на Людмила Филипова. Актьорите Владо Пенев и Марта Вачкова пък се любуваха на смешките на Камен Воденичаров, а Людмила Филипова показа вълнуващи моменти от новата си книга с Георги Лозанов и жена му Галя. Певиците, които подариха торти на Милков, бяха Теди Кацарова и Поли Генова.

" Ако изям всичките торти, които ми подарихте, ще се разболея от захарна болест ", показа през смях писателят юбиляр.

Един от най-вълнуващите моменти на събитието бе представянето на журналиста от неговия редактор - издателката на в. " 24 часа " Венелина Гочева.

" Докато преподреждах разхвърляните мисли на Жоро за хора, места, бойни спорове и ужасно смешни обстановки, си споделих две неща. За какво е бягал - желал е цветен живот, който в редакцията не му осигурявахме. Спечелил е свободата, която му давах аз. Ползата е за двете страни. " 24 часа " има доста капитал, един от които е Жоро Милков. И противоположното - капитал за него е " 24 часа ", добави тя с усмивка.

Междувременно едни от най-големите съперници в новинарството - Би Ти Ви и Нова тв, за първи път се щракнаха в общи фрагменти в прегръдка, а Светльо Иванов, Лора Крумова, Виктор Николаев даже се разцелуваха, разчувствани от срещата си.

Физическа непосредственост от самото начало демонстрира и другата нова световна двойка - водещата Мария Игнатова и любимецът на футболните последователки - Ивайло Цветков - Нойзи. Двамата не се изпускаха от погледи и даже няколко пъти буйно се разцелуваха, а на любовта им се радваха всички в обкръжението им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР