За първи път в своята 15-годишна история, Мениджър на годината“

...
За първи път в своята 15-годишна история, Мениджър на годината“
Коментари Харесай

Ясни са финалистите в две от четирите нови категории в 15-то, юбилейно издание на Мениджър на годината


За първи път в своята 15-годишна история, „ Мениджър на годината “ – най-престижният конкурс, който  отличава и разпространява достиженията и положителните практики на водачите и фирмите в България уголемява своя обсег с четири нови категории, стана ясно на днешната конференция за представянето на финалистите в конкуренцията тази година за висши мениджърски достижения.

Те са:
Най-добър нов бизнес “ – категория, в която ще бъдат отличавани бизнесмените, сполучливо почнали бизнес през последните 5 години „ Бизнес в първите 20 милиона “ – категория, в която обръщаме внимание на дребния и междинния бизнес в страната и в която могат да аплайват фирмите с годишни доходи до 20 млн. лева „ Бизнес промяна “ – категория, в която търсим и отличаваме приключен план, довел до ускорение на бизнеса като нов бизнес модел, операционни трансформации, нов източник на финансиране, цифровизация на процеси, зелени вложения в стабилно развиване и други „ Екип на годината “ – това е категорията, провокирала максимален интерес измежду участниците с 25 подадени поръчки. В нея се правят оценка информационните умения, задачите и резултатите на екипа, само че и водачеството, психическата сигурност, построеното доверие, предлаганата поддръжка сред членовете на екипа и взаимното образование.
54 компании подадоха документи за присъединяване в новите четири категории. Както и при главната категория на състезанието „ Мениджър на годината “, селекцията и оценяването на номинациите се прави от Делойт България по особено създадена методология.

В две от категориите – „ Най-добър нов бизнес “ и „ Бизнес в първите 20 милиона “ работата по оценката продължава, само че в останалите две към този момент са ясни финалистите, от които ще бъдат излъчени и спечелилите. Те бяха оповестени от Весислава Антонова, основен редактор на сп. „ Мениджър “.



Категория „ Бизнес  промяна “

 ФИНАЛИСТИ
" Инаут Трейд " ЕООДМЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС " Д-Р ЩЕРЕВ " ЕАД " Модис България " ЕООД " ФААК България " ЕАДФАДАТА ЕООД
Категория „ Екип на годината “

 ФИНАЛИСТИ
" Мусала Софт " АД " Прогрес Софтуер " ЕАДСИМЕНС ЕООД " ФААК България " ЕАД " Хюлет-Пакард Глоубъл Деливъри България Сентър " ЕООД
Победителите в четирите нови категории, както и носителят на купата „ Мениджър на годината 2022 “ ще станат ясни на заключителната гала на състезанието, която ще се състои на 10 ноември в Софийската опера и балет.

Генерален спонсор  на 15-то издание на състезанието " Мениджър на годината " е.  

Състезанието за висши мениджърски достижения се организира и  с поддръжката на :  ,   , , , ,,   

Медийни сътрудници  са:,  , ,, , , , , ,  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР