За първи път в новата ни история е разкрита група

...
За първи път в новата ни история е разкрита група
Коментари Харесай

Сийка Милева: Бивш шеф в служба Военно разузнаване е ръководел групата за шпионаж

За първи път в новата ни история е разкрита група за шпионаж. Това разгласи на ексклузивен брифинг прокурор Сийка Милева, представител на Главния прокурор, във връзка ареста на двама военни.

" В резултат на взаимоотношението на държавните институции е получена информация с данни за група от лица, занимаваща се със събиране и предаване на класифицирана информация на непозната страна ", сподели Милева.

Ръководител на групата е някогашен управителен кадър на работа " Военно разузнаване " към МО, заяви тя. Той е приключил разследващата школа на ГРУ в Москва. В следствие той става и учител във военното ни разузнаване. Основната му задача е била да построи незаконна агентурна мрежа. За задачата, вербувал лица, които във връзка със служебните си отговорности са имали достъп до класифицирана информация на България, НАТО и Европейски Съюз. В шпионската му група взе участие и неговеата брачна половинка, която е с българско и съветско поданство и има положителни връзки в съветското посолство у нас, обявиха от прокуратурата.
https://www.facebook.com/297892706947605/videos/159408686028709
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР