За първи път в историята на Евровизия: Виктория и участниците

...
За първи път в историята на Евровизия: Виктория и участниците
Коментари Харесай

За пръв път на Евровизия: Участниците ще запишат изпълненията си преди концертите

За първи път в историята на Евровизия: Виктория и участниците в състезанието ще запишат осъществяванията си преди да заминат за Ротердам.

Българският представител на Евровизия 2021 - Виктория, както и всички останали участници в най-мащабната музикална конкуренция в света, ще би трябвало да запишат авансово осъществяванията си за състезанието. Това бе обявено от Европейския съюз за радио и телевизия, а в основата на концепцията му стои гарантирането на осъществяване на шоуто през месец май.

Изпълненията на участниците ще бъдат снимани в телевизионни студиа в личната им страна, а едно от основните условия е фрагментите да бъдат предадени без монтаж и корекции на гласа, тъкмо както би изглеждало на сцената в Ротердам. Участниците ще разполагат с 60 минути, в които да снимат представянето си онлайн, а честността ще бъде обезпечена посредством наличието на представители от Европейския съюз за радио и телевизия.

Предварителните осъществявания ще бъдат употребявани при положение, че участниците са възпрепятствани и не могат да участват в Ротердам, както и в случай че бъдат сложени под карантина в някои от дните на подготовки в Нидерландия.

“По този метод ще избегнем обстановката с анулация на състезанието, на която станахме очевидци тази година. Радвам се, че уредниците започнаха този ход, посредством който ще подсигуряват нашето здраве и присъединяване. С екипа ми ще създадем всичко допустимо, с цел да се доближим оптимално до представянето, което планираме за Ротердам.”, показа българската вяра на Евровизия 2021 Виктория Георгиева.
 За пръв път на Евровизия: Участниците ще запишат осъществяванията си преди концертите

По-рано тази година уредниците показаха четири вероятни сюжета за за конкурс, посредством които да подсигуряват провеждането на Евровизия 2021. Всички те ще бъдат съобразени с епидемиологичната конюнктура, само че като най-желана е опцията за обикновено осъществяване на състезанието през май – с аудитория и 3 огромни конкурсни вечери. Финалното решение ще бъде оповестено при започване на идната година.

През предходната седмица Виктория показа една от евентуалните си песни за Евровизия 2021 “Ugly Cry”, с която провокира голям интерес измежду интернационалните публицисти и музикални почитатели. Видеото към песента прикова вниманието със своя мащаб и забележителни фрагменти, които бяха осъществени с поддръжката на iCard от режисьора Виктория Караколева и оператора Росен Савков. Българската делегация още веднъж ще заложи на сполучливия модел с вътрешна селекция, а финалното решение за българската ария за състезанието ще бъде оповестено през месец март.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР