За първи път в България ще се проведе Sofia Startup

...
За първи път в България ще се проведе Sofia Startup
Коментари Харесай

За първи път у нас ще се проведе Sofia Startup Expo

За първи път в България ще се организира Sofia Startup Expo 2018 (SSE). Това е ревю за започващи компании и нови бизнесмени, които ще покажат новаторски артикули, технологии и услуги за производството и всекидневието, свързани със основаването на улеснение, успеваемост и по-високо качество на живот на хората.

Като платформа за подкрепяне на нововъведенията, SSE ще обхване всички съставни елементи, нужни за започване и поддържане на започващ новаторски бизнес. Тук ще видите стартъп компании, мениджмънта на водещите корпорации, държавни организации, инкубатори, вложители, фондове за рисков капитал, банки, хрумвания на студенти и софтуерни компании от цeлия свят. Амбицията на уредниците е SEE да се трансформира в мястото за среща на основателите на технологиите, иновационните мениджъри и вложителите, които да построяват партньорства и да оформят бъдещето.

Sofia Startup Expo 2018 ще се организира на 13 – 14 март 2018 година в зала „ Джон Атанасов “ в „ София Тех Парк “ и съответствува с българското председателство на Европейския съюз. Изложението включва 2-дневна галерия, с еднодневна конферентна сесия, механически хакетон и връчване на златни медали за нововъведения. В ревюто в София ще вземат участие още водачи, опитни бизнесмени, вложители, както и основни визионери и футуристи, с цел да дадат крила на най-хубавите хрумвания.

Очакват се изложители от секторите на осведомителните и информационни технологии, енергетиката, хранително-вкусовата индустрия, земеделието, строителството, опазването на здравето, образованието, финансовите услуги, превоза, екологията и други Ще бъдат демонстрирани необятна гама от нови технологии, съвременни услуги и артикули в разнообразни категории, с в допълнение знание за IoT - интернет на нещата (познат и като Интернет на движимостите – за връзка посредством електронни устройства посред им или с външна среда), посредством интерактивни семинари и презентации. Инвеститори и фондове за рисков капитал ще търсят най-хубавите високотехнологични артикули с капацитет за пускане на сполучлив бизнес, които да поддържат.

Мотото на първото издание на Sofia Startup Expo 2018 е „ Дайте крила на своите хрумвания “.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР