За първи път тя се разболя от рак на гърдата

...
За първи път тя се разболя от рак на гърдата
Коментари Харесай

Оливия Нютън-Джон се бори с рак за трети път

За първи път тя се разболя от рак на гърдата преди 26 години

Актрисата и певица Оливия Нютън-Джон се лекува от рак за трети път, като вторият е премълчала за болестта си, заяви Контактмюзик и Българска телеграфна агенция. 



Миналата година Оливия Нютън-Джон анулира турнето си и изясни, че би трябвало да се лекува от рак. За първи път тя се разболя от рак на гърдата преди 26 години. Почитателите й мислеха, че тя се бори с тежката болест за повторно, само че в този момент Оливия Нютън-Джон разкри пред австралийско радио, че преди пет години заболяването отново се е завърнала с разсейка в рамото.

Оливия Нютън-Джон се е подложила на лъчетерапия за новия израстък в основата на гръбнака. Въпреки медицинските си проблеми, тя сподели, че не се оставя на черногледството, тъй като осъзнава, че е " доста фаворизиран човек ". " Живея на това красиво място. Имам прелестен брачен партньор. Притежавам всички животни, които боготворя. Имам невероятна кариера. Наистина няма от какво да се окайвам " - сподели 69-годишната звезда. 

Родената във Англия и израснала в Австралия певица стартира своята кариера с поп шлагери, като " If Not for You " и " I Honestly Love You ". Световна известност й донася присъединяване в мюзикъла " Брилянтин ", в който играе ролята на Санди през 1978 г. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР