За първи път тази година Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“

...
За първи път тази година Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“
Коментари Харесай

ВСУ „Черноризец Храбър“ приема студенти за летен семестър

За първи път тази година Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ стартира акция по банкет за летен учебен срок в бакалавърските и магистърските си стратегии. Това дава опция на бъдещи студенти да стартират образованието си в края на февруари, вместо през октомври.

Кампанията важи за 10 посоки – „Право“, „Психология“, „Национална сигурност“, „Политически науки“, „Администрация и управление“, „Икономика“, „Информатика и компютърни науки“, „Архитектура, строителство и геодезия“, „Изобразително изкуство“ и „Музикално и танцово изкуство“.

„Надявам се, че летният банкет ще помогне на студенти, които по една или друга причина са пропуснали есенния. Разчетите ни, осъществени въз основата на изследване и на досегашния опит, сочат, че акцентът ще падне върху магистърските програми“, разяснява ректорът на ВСУ проф.

Петър Христов. Документи се одобряват до 28 февруари, а изпитите ще се организират в университета или онлайн. С изключение на държавно контролираните специалности „Право“ и „Архитектура“ претендентите могат да употребяват за вход и резултатите си от държавните зрелостни изпити или оценките си от положени в други висши учебни заведения изпити.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР