За първи път се заговори, че Иво Аръков ще става

...
За първи път се заговори, че Иво Аръков ще става
Коментари Харесай

Новата роля в живота на Иво Аръков

За първи път се заприказва, че Иво Аръков ще става татко в края на този януари, а не след дълго той персонално удостовери тръгналия слух. Новината, че ще става майка приятелката му Габриела разкри през април, като разгласява своя фотография, на която се виждаше заобленият ѝ стомах.

Няколко дни по-късно тя провежда бебешко празненство в столично заведение, по време на което загатна какъв ще бъде полът на бъдещото им дете. Тогава синият цвят, доминиращ в украсата на мястото издаде, че то ще бъде момче.

" Нямаме самообладание да се срещнем с теб ", гласеше по това време посланието ѝ към изявленията, показващи определени мигове от тържеството.

Вече е ясно, че артистът и половинката му са станали родители. За това разбираме от самия Иво Аръкова, който показа в истории в своя Instagram радостната новина. Направи го в типичния за него остроумен и занимателен метод. 
 Снимка 617706

Той показа две архивни фотоси, съпроводени със закачливи послания. Първата демонстрира Габриела Николаева по бански, към която артистът от сериала " Съни бийч " написа: " Честито на моята другарка, станала по-рано през днешния ден " milf " (бел.ред.: думата, с която се разказват привлекателните майки, наричани още " секси мамчета " ). Към втората, на която той театралничи гол до кръста, прибавя: " А в този момент се запознайте с този " sugar daddy " (израз, който се отнася до богат възрастен мъж, настойник на младо момиче или така наречен " татенце " ).
 Снимка 617707

За момента нито Иво Аръков, нито Габриела Николаева, споделят повече информация за своя правоприемник. Тепърва следва да разберем по какъв начин са кръстили дребното си момченце.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР