За първи път през следващата година Netflix ще предава на

...
За първи път през следващата година Netflix ще предава на
Коментари Харесай

Netflix организира живо комедийно шоу с водещ Крис Рок

За първи път през идната година Netflix ще предава онлайн събитие, като комикът Крис Рок ще бъде водещ на особено предаване в действително време за платформата по поръчка, която притегли милиони фенове от обичайна телевизия.

Комедийното шоу, което ще бъде второто на Рок за Netflix след " Крис Рок: Тамборин ", ще бъде разполагаем за гледане при започване на 2023 година, оповестиха от компанията, без да дават повече детайлности.

" Крис Рок е един от най-емблематичните и значими комедийни гении на нашето потомство ", се споделя в изказването на вицепрезидента на Netflix Роби Прау.

" Развълнувани сме, че целият свят ще може да преживее комедийно събитие на Крис Рок онлайн и да стане част от историята на Netflix. Това ще бъде един паметен миг и за нас е огромна чест, че Крис носи този факел ".

Netflix, която за първи път през тази година регистрира загуба на клиенти опитва с нови формати, в това число по-евтин вид на абонамент, субсидиран от реклами.

На 8 ноември " Уолстрийт Джърнъл " заяви, че Netflix преглежда опцията да предложи за първи път спортни излъчвания онлайн в платформата си.

Конкурентите, в това число Disney+ и Amazon Prime Video, към този момент оферират събития онлайн, в това число спортни и музикални събития./БГНЕС

Лос Анжелис / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР