За първи път певицата разкри кога и как се влюбила

...
За първи път певицата разкри кога и как се влюбила
Коментари Харесай

Мария Илиева проговори за бащата на София: Влюбих се в осанката и ума му!

За първи път певицата разкри по кое време и по какъв начин се влюбила в бащата на дъщеричката си
Мария Илиева до последно пазеше в загадка кой е бащата на второто й дете. Едва след раждането близки до певицата издадоха, че щастливия баща е сина на някогашния столичен кмет Петър Междуречки – Александър.

В студиото на Николаос Цитирдис,където младата майка показа новата версия на авторската си ария „ Любов ”, тя си разреши да опише някои елементи от персоналния си живот. Талантливата поп звезда разкри, че с Алекс се запознали  напълно инцидентно на другарска колекция.

Певицата в Шоуто на Николаос Цитиридис

Съдбата ги срещнала в ден, в който Мария била разочарована и посърнала, поради анулирано присъединяване заради ограниченията против Ковид-19. За да се разсее тя отишла на това събиране и тогава вижда за първи път предприемача.

Бащата на София я впечатлил с осанката си и не по-малко с красивия си и въодушевяващ разум. Така се влюбила в него, а малко след няколко любовни срещи създали и бебето, което се роди през ‘юни.

Мария Илиева показа, че дъщеричката им е одрала кожата на татко си. Четиримесечното момиченце е с бяла кожа и зелени очи. Гордата майка на дребната принцеса към момента не желае да я демонстрира тъй като е прекомерно дребна, предават от ladyzone.bg.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР