За първи път първата дама посланичка на Италия в България

...
За първи път първата дама посланичка на Италия в България
Коментари Харесай

За първи път: Посланичката на Италия открива на ХХХ-то издание на Италианския фестивал на красотата и прическата

За първи път първата дама посланичка на Италия в България Н. Пр. Джузепина Дзара ще пререже лентата на ХХХ-то юбилейно издание на Италианския фестивал на хубостта и прическата. Това ще се случи в 11 часа на 5 април пред палата №2 на Международен панаир – Пловдив.
 
„ Нейно Превъзходителство ще бъде почетен посетител на това извънредно събитие. „ Фестивалът дава обещание да бъде неповторим опит за всички почитатели на хубостта и стила. През трите дни на събитието, посетителите ще имат опция да се насладят на интернационалните демонстрации, да открият най-новите трендове в областта на хубостта и прическата и да се потопят в света на нововъведенията в сектора “, заяви притежателят на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано, по чиято покана дипломат Дзара идва в Пловдив.
 
Друг специфичен посетител на събитието ще бъде Мис България 2024 Елизабет Кравец, която е и лице на Christian of Roma.
 
Специално за откриването на юбилейното издание на фестивала арт шефът на Christian of Roma Academy Маурицио Пироло ще направи шоу под надпис " Ретроспекция - взор в предишното ". На ревюто феновете ще имат опция да видят негови вдъхновяващи творения, готови за Christian of Roma през годините, които до през днешния ден вълнуват с иновативността си. 
 
„ Искам да изкажа моята огромна признателност на президента на Christian от Roma Елена Кристиано, която ми гласоподава за следващ път огромно доверие. На шоуто ще покажа неповторими структури за коса и хората сьс сигурност ще се учудят по какъв начин е взможно човек да има толкоз доста неща на главата си “, споделя Маури.
 
Междувременно Маурицио Пироло отбелязва 40 години творчество, като до ден сегашен визията и погледа му за красивото не стопират да радват и въодушевяват експертите в сферата.
 
На ревюто ще бъдат показани новостите в продуктовите серии и трендове в промишлеността на грижата за косата и най-популярните марки брандове Mounir, Alfaparf Milano, Cotril, BES, Diapason Cosmetics Milano, Upgrade. Ще се показват новаторски способи и лечения, които трансформират метода, по който салоните за хубост се грижат за косата на своите клиенти. За първи път ще бъде показана новаторската система за надълбоко възобновяване на косата благодарение на инфрачервени лъчи – Upgrade, както и най-новите уреди на марката.
 
На фестивала ще бъде показан и световноизвестният бранд Mounir, чийто извънреден представител за България е Christian of Roma. Официалният екип от учащи Анита Банкова, Неделчо Железчев и Ивайло Костов ще се причислят към  събитието, подготвени да споделят какви са новините към марката и за идните образования и както всеки може да стане част от армията на Мунир.
 
В рамките на фестивала компанията Christian of Roma ще отпразнува и своя
30-и рожден ден на 6 април с огромно празненство в пловдивския клуб Bushido. Шоуто Timeless ще позволи на гостите да преживеят предишното и бъдещето по едно и също време. Част от него е отдадена на оценяването на емблематичните прически, които от години бележат промишлеността. Най-желаните визии и цветове за косата на века. За музикалната част ще се погрижат Преслава и диджей Дамян.
 
В събота от 11 часа българският екип на италианския бранд Alfaparf Milano ще презентира модерните цветове, които може да се реализиран с палитрата на Evolution of the Color.
 
На 6 април от 14 часа маестро Саверио Палма ще показа за първи в България „ PLAY ” BES Trend Collection дружно с българския екип на марката. Маестрото ще презентира новите трендове в колористиката, подстригването и стилизирането. Ще забележим една игра на светлини, форми и цветове, основани в пространството. Игра, в която ставате основни герои, с цел да създадете резултати, които очароват и изумяват.

Водещ на ХХХ-то юбилейно издание на Италианския фестивал на хубостта и прическата от 5 до 7 април ще бъде Ива Екимова.





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР