За първи път, откакто са влезли във „Фермата“ футболистът Алек

...
За първи път, откакто са влезли във „Фермата“ футболистът Алек
Коментари Харесай

Тежка раздяла за влюбените Алек и Валерия от Фермата

За първи път, откогато са влезнали във „ Фермата “ футболистът Алек и гимнастичката Валерия бяха разграничени. Причината обаче не бе в нежеланието им да бъдат дружно, а в разпоредбите на играта. Тази вечер Алек беше пратен за аргатин дружно с Виолета. Това значи, че той няма право да напуща ратайския бряг и да се вижда с обичаната си.

Алек тотално се срина от неналичието на Валерия и не спря да плаче часове наред пред изумената Вили. „ Леле, човек, доста си влюбен. Какво ще правиш като излезете? “, не скри безпокойството си вдовицата, която минава за най-хубавата другарка на любовната двойка.

„ Докъде стигнах, да плача като малко дете “, вайкаше се смутеният футболист.

Междувременно, без да подозира за мъжките сълзи, които се леят за нея, Валерия издълба дървена табелка с надпис „ липсвате ми “, която прати до Вили и Алек. Това отприщи нова доза плач, написа " Хотарена ".

Драматичната среща сред двамата влюбени се състоя по средата на моста сред двата бряга, откъдето те нямаха право да мръднат. Футболистът още веднъж засипа гимнастичката с самопризнания, че я обича и доста му липсва. Алек и Вили бяха пратени за ратаи от фермера на седмицата Калоян.

„ Ще отидат тези, които към момента не са били ратаи, по този начин е заслужено “, изясни танцьорът. По-рано денем другите двама, които не са били там – Валерия и Станислав, завоюваха за следващ път в борбите за имунитет и се избавиха от ратайската орис.
тагове фермата влюбен футболист алек валерия раздяла
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР