За първи път от седем години Риана ще пее на

...
За първи път от седем години Риана ще пее на
Коментари Харесай

Голямото завръщане: Риана ще пее на живо за първи път от 7 години на Супербоул

За първи път от седем години Риана ще пее онлайн – това ще стане в почивката на финала на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати.

Миниконцертът, който ще е с дълготрайност 13 минути, ще е единствено част от музикалното шоу за публиката на финала за “Супербоул ” сред “Филаделфия Ийгълс ” и “Канзас сити чийфс ” на стадиона Стейт Фарм в Глендейл, щата Аризона.

Вече се появиха и спекулации, че Шакира ще бъде звездата изненада, която ще се причисли към Риана по време на почивката на “Супербол ”. Шакира към този момент се записа на финала на Националната футболна лига през 2020 година, когато дружно с Дженифър Лопес.

Футболната среща стартира на 13 февруари в 6.30 часа източно време (1:30 сутринта българско време).

Националният химн на Съединени американски щати ще бъде изпълнен от кънтри сензацията Крис Стейпълтън, който през последните години господства при премиите за кънтри музика в Съединени американски щати.

“Националният химн не е елементарен за осъществяване от артистите. Всичко може доста да се обърка, както се е случвало през годините ”, сподели Стейпълтън на събитие с публицисти в навечерието на изявата си. “Но в случай че ще пеете някъде химна, това е мястото да го извършите ”, споделя той.

Продължителността на осъществяването се трансформира в един от множеството детайли, подложени на залози в навечерието на спортната среща. Според букмейкърите е най-вероятно осъществяването на Стейпълтън да продължи не повече от две минути и пет секунди.

Бейбифейс ще извърши “America the Beautiful ”. Звездата от сериала “Начално учебно заведение Абът ” Шерил Лий Ралф пък ще изпее “Lift Every Voice and Sing ”.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР