За първи път от началото на войната властите в Одеса

...
За първи път от началото на войната властите в Одеса
Коментари Харесай

За първи път след началото на войната: В Одеса отвориха 6 плажа за къпане

За първи път от началото на войната управляващите в Одеса отвориха 6 плажа за къпане. За сигурността на почиващите са ситуирани мрежи, които да стопират възможните мини, а водолази регулярно ревизират дъното.
Прочетете още
Украинският президент се закани със „ заслужено възмездие “ след следващите съветски офанзиви със починали цивилни.

Пожари пламнаха в общежитие и супермаркет в центъра на Одеса след следващите среднощни съветски удари по черноморския град. Киев твърди, че е свалил 8 ракети „ Калибър “ и 15 дрона. Трима души са ранени.

" Окупаторите са обстреляли и село Широка Балка. Петима души са убити. Сред тях – момиченце единствено на 22 дни, братчето й на 12 години и майка им – Олеся – на 39 “, сподели Зеленски.

Украйна упрекна Русия в пиратство след насилствената ревизия на товарен транспортен съд, плаващ под флага на Палау в Черно море.

В неделя Москва заяви, че е стреляла предупредително, откакто плавателният съд отказал да спре. В последна сметка съветски военни са се качили на борда, с цел да ревизират неговия товар. Това е първи подобен случай след излизането на Русия от зърнената договорка и известието й, че ще счита за военна цел всеки транспортен съд, пътуващ към Украйна, съобщи БТВ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР