За първи път от години всички изпълнителки от Спайс гърлс

...
За първи път от години всички изпълнителки от Спайс гърлс
Коментари Харесай

Спайс гърлс се събират за сватбата на Бруклин Бекъм

За първи път от години всички изпълнителки от Спайс гърлс може да се съберат на едно място поради сватбата на сина на Виктория и Дейвид Бекъм, оповестява „ Мирър “. Виктория, която беше част от групата, само че и която беше единствената, която отхвърли да взе участие в повторното събиране на групата за няколко концерта преди няколко години, е поканила своите колежки на огромното събитие.

Очаква се сватбата на 22-годишния Бруклин и 27-годишната му избраница Никола Пелц да бъде на 9 април. Двамата са сгодени от лятото на 2020 година, само че поради пандемията отсрочват огромния ден. Първоначално те възнамеряват сватбата да е в родната на Бруклин Англия, където Бекъм резервират голямо ранчо. В следствие проектите се трансформират и младоженците избират по-топло място – имението на тъста във Флорида.

Очаква се всички спайски - Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Джери Халиуел – да участват, като спореди изданието те са доста въодушевени от поканата и непрестанно разискват събитието. Не е ясно дали, в случай че съумеят да отидат на церемонията, изпълнят нещо за младоженците. За сметка на това се разкрива, че Виктория им предлага да ги облече за сватбата с рокли от своята сбирка.

За сметка на това към този момент е известно, че рапърът Снуп Дог ще бъде не просто измежду присъстващите, само че и ще е диджей на празненството. Според „ Мирър “ музикантът и Дейвид Бекъм са другари от години, по тази причина и Снуп Дог с удоволствие приема предизвикването да води веселбата на сватбата. Сред знатните посетители на събитието се чака да бъдат Джиджи Хадид, София и Никол Ричи, Гордън Рамзи.

Братята на Бруклин Ромео (19 г.) и Круз (16 г.) са поканени за кумове. Бруклин и Никола подписват контракт със сп. „ Воуг “ за отразяването на сватбата им, като сумата, за която се договарят, остава в загадка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР