За първи път Орлин Владимиров, който е обвинен за убийството

...
За първи път Орлин Владимиров, който е обвинен за убийството
Коментари Харесай

Мъжът на убитата и разчленена в куфар Евгения: Сбихме се, тя падна и си удари главата в телевизора

За първи път Орлин Владимиров, който е упрекнат за убийството на брачната половинка си Евгения, даде пояснения пред съда за гибелта на дамата.

Той даде своята версия, която опонира на съдебно-медицинската експертиза. Според патоанатомите дамата е била удушена с найлонов плик на главата ѝ, завит с тиксо.

Владимиров обаче твърди друго. Пред съда той изясни, че сред двамата зародил скандал. Тя го нападнала и при опита му да я отблъсне, двамата паднали, а тя си блъснала главата и спряла да диша.

„ Всичко се случи на 13 октомври. Седнахме да обядваме, скарахме се. Нещата ескалираха. Тя ме удари, сбихме се. Загубихме равновесие, залитнахме, паднахме и тя си удари главата в ръба на тв приемника. Осъзнах се. Видях, че е безжизнена “, сподели Владимиров, представен от Би Ти Ви.

После съобщи, че си показал по какъв начин детето му ще се прибере у дома и ще попадне на гледката. Какво се е случило след случая, той отхвърли да изясни.

Пред съда през днешния ден отбраната показа девет фотоси на долап, по който се твърди, че има кръв, само че без да обяснят от кого са правени.

Защитата изиска да бъде осъществена ДНК експертиза, с цел да бъде открито дали кръвта е на Евгения. Съдът не почете настояването и уточни, че фотосите не могат да бъдат признати за доказателствен материал, тъй като не се знае от кого и по кое време са били направени.

Тялото на Евгения беше намерено през 2021 година в куфар във водоем. Според обвиняването закононарушението е осъществено по изключително непосилен метод.

Подсъдим по случая е и бащата на мъжа.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР