За първи път определяме лица от Европа, европейски граждани, като

...
За първи път определяме лица от Европа, европейски граждани, като
Коментари Харесай

Роб Диксън: Трудно изкараните средства на българите изчезват в ръцете на корумпирано малцинство

„ За първи път дефинираме лица от Европа, европейски жители, като рискови за тежка корупция. Това демонстрира нашата увереност да се борим с корупцията в целия свят. Бихме желали лицата, забъркани в корупция, да бъдат лишени до достъп във финансовата ни система. Подчертаваме и сериозността на корупционните действия, осъществени от тези лица в България. Много дълго време от българския народ се краде имущество и активи и той е лишен от социално-икономическо развиване “.

Това разяснява в студиото на „ 120 минути “ по bTV  посланикът на Англия в България - Н.Пр. Роб Диксън, по повод поредните глобени български политици и държавни чиновници по световния акт " Магнитски ". 
„ Мерките, които въведохме в петък, ще прекратят достъпа на посочените лица до нашата финансова система – няма да могат да търгуват и да правят стопанска и икономическа активност. Това включва и трите коронни територии - Джърси, Гърнси и остров Ман. Предвид смисъла на нашата страна на интернационалната сцена, това е сериозен ход. Те няма да могат да влизат в нашата страна даже и директно “, уточни Роб Диксън.   Той добави, че решенията за санкционния режим се вземат след доста сериозен и обширен развой.
„ Първата жертва на корупцията в България са жителите в страната – мъчно изкараните от тях имущество, средства и запаси изчезват в ръцете на корумпирано малцинство. Корупцията отваря вратите за интервенция от враждебни страни “, съобщи Роб Диксън.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР