За първи път новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен

...
За първи път новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен
Коментари Харесай

Тен Хаг не си поплюва: Скастри ръководството на Ман Юнайтед заради трансферите

За първи път новият управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг приказва непосредствено по отношение на трансферната политика на клуба и косвено да се обърна към управлението с желанието да форсира работата си на пазара. До този миг „ алените дяволи “ привлякоха трима нови футболисти в лицето на Тайръл Маласия, Лисандро Мартинес и Кристиан Ериксен, само че нидерландският ментор бе безапелационен, че следва дълъг сезон, в който той „ ще има потребност от повече варианти “.

Английските медии незабавно подчертаваха върху продължаващата сага с прехвърлянето на полузащитника на Барселона Френки де Йонг, както и върху намирането на повече варианти в нападателен проект, изключително с неяснотата към бъдещето на Кристиано Роналдо.

„ Взехме Ериксен в халфовата линия, от което сме удовлетворени. И да, в действителност съм удовлетворен от представянето в тази зона, както и в нахлуване. Но също по този начин съм наясно, както към този момент говорихме и в Банкок и Мелбърн, че ни предстоят доста мачове, Световно състезание, тъй че се нуждаем от повече варианти. За да имаш добър тим, се нуждаеш от добър състав, който да реализира точните резултати в края на сезона. Така че би трябвало да се подсилим още, с цел да реализираме тези резултати. Трябва да подсилим тима още и се оглеждаме, само че имаме потребност от верните футболисти. Има причина в доста мачове да се нуждаем от повече варианти в нахлуване, това е ясно. Мисля, че е жизненоважно да попълним състава, в случай че желаеме да реализираме триумфи в идния доста дълга акция. В края на седмицата се връщаме в Манчестър, където към нас ще се причислят Ериксен и Мартинес, което въпреки всичко ще даде още варианти. Вярвам, че те бързо ще се интегрират в тима “, съобщи Тен Хаг.

Нидерландецът разяснява и продължаващото неявяване на Роналдо:

„ Дали съм обезпокоен по отношение на това, че Роналдо още не се върнал? Разбира се, само че обезпокоен може би не е точната дума”.

До този миг Манчестър Юнайтед реализира три победи от три срещи в предсезонната си подготовка и означи общо 11 гола в тях. В събота те ще излязат за последната си контрола на австралийска земя против Астън Вила от 12:45 българско време, след което се прибират в Европа.

Erik ten Hag on Man Utd working on signings: “We need more options, we have to strengthen the squad even more, we're looking around but we also need the right players”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР