За първи път лидера на антиевропейската партия Възраждане атакува президента

...
За първи път лидера на антиевропейската партия Възраждане атакува президента
Коментари Харесай

Костадинов нападна президента: Гумен Радев, огъна се

За първи път водача на антиевропейската партия " Възраждане " нападна президента Радев и то много цветисто.

Той показа пост от идеологическо близко фейсбук издание, което имитира логото и името на " Дневник ", само че е наречено " Гневник ":

" Парламентът не би трябвало да пренебрегва 500 000 подписа - сподели Гумен Радев, огъна се и добави, че той също ще ги пренебрегва "

Няма какво повече да прибавя, отсече Костадинов.



Под поста му валят мнения:

" То се знаеше, че е двуличник и подкупник! Едно приказва, а друго прави! Защо не съблюдава конституцията! "

" На натовския военачалник не съм се и надявала. Колко време ще му би трябвало на конституционния съд да излезе с някакво решение? Ще бавят до последния вероятен миг. Това е ясно. Като виждам с каква лекост погазват законите сме се устремили към прям ф@шизъм. Ако се стигне до възбрана на Възраждане - обезверените хора подхващат обезверени ходове... Кой може да ги вини? "

" Мдаа, и в случай че Конституционен съд се създадат на ударени с влажен парцал,предлагам да стартираме и ние обикновенните жители да спрем да съблюдаваме законите.Да не си плащаме данъците-като ще е Анархия, да е цялостна. "

" Г-н Костадинов, аз няколко пъти подчертах в мнения, че играем на техен терен и ще подхлъзнат референдума, вие се обидихте. Следващата стъпка Конституционния съд ли е и какви са възможностите за триумф? Относно дебата в Народното събрание, просто беше противен. Тук даже към този момент не става на въпрос за евро или каквото и да е, аз работя с евро и даже да го приемем, не мисля че ще има жесток резултат върху мен краткосрочно - по-скоро резултата ще е на макро-ниво, както демонстрират анализите, само че тук към този момент приказваме за брутално тъпчене на инициативното мислене на хората, желанието им да бъдат участници във всевъзможни процеси. Миналия век Съюз на съветските социалистически републики пусна завесата, в този момент Европейски Съюз и Съединени американски щати пускат завесата. Ужасяващо е. "

" Г - н Костадинов НЕ съдебна експертиза ЗАНИМАВАЙТЕ С РАДЕВ ОТ НЕГО ПОДКРЕПА ЗА РЕФЕРЕНДУМА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ И съдебна експертиза ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД "

" Продажника Радев съблюдава закона като връчи мандат на държавните предатели, а в този момент не съблюдава закона да дефинира дата за референдума в случай,че е наложителен. След като и президента не съблюдава конституция и закони и ние няма да съблюдаваме, ще го махаме. Такъв президент не ни би трябвало. Нищо,че приказва,че било в полза на народа. И кое по-точно е в полза на народа и България?! "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР