За първи път България е домакин на международното състезание за

...
За първи път България е домакин на международното състезание за
Коментари Харесай

Световно състезание за млади мениджъри идва за първи път в България

За първи път България е хазаин на интернационалното съревнование за млади мениджъри Global Enterprise Challenge (GEC). То е самодейност на Световната организация на образователните предприятия EUROPEN-PENInternationalq а неговото пето издание ще се организира на 25 април 2018 година в Международен панаир Пловдив.

GEC е неповторим конкурс за решение на на практика бизнес проблеми. Участниците работят в интернационални екипи, които би трябвало да дадат решение на казуса и да презентират своята работа пред жури от специалисти. Заедно с конкуренцията ще се състои и 50. юбилейна среща на членовете на EUROPEN-PENInternational.

Проявите са осъществят взаимно с 21-ото издание на Международния панаир на образователните предприятия „ Млад бизнесмен “, който към този момент е доста известен в целия Балкански район. На „ ТФ фест “ тази година ще се показват 125 подготвителни компании на гимназисти и студенти от България, Люксембург, Румъния, Сърбия и Черна гора. Над 800 участници ще се състезават в 15 състезанието и ще показват своите компетентности, добити в образователните предприятия.

Единственото в България съревнование по специалности с интернационално присъединяване демонстрира резултатите от интегрираното образование по стопанска система, мениджмънт, бизнес администрация и непознат език. То е утвърдено от Европейската комисия, включено е в Европейската седмица на дребните и междинни предприятия и е показано като добра процедура за подготовка на младежите по предприемачество, креативност и иновативност.

Организатор на ревюто „ Млад бизнесмен “ е Центърът на учебно-тренировъчните компании към Министерството на образованието и науката, а форумът е част от плана „ Мост сред учебното заведение и бизнеса “.

„ ТФ фест 2018 “ ще се състои на 26 и 27 април в палата 6 на Международен панаир Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР