За Овена всяка ваканция е просто промяна от една дейност

...
За Овена всяка ваканция е просто промяна от една дейност
Коментари Харесай

От каква почивка се нуждае всяка зодия

За Овена всяка почивка е просто смяна от една активност на друга. По принцип не е нужно в действителност да почиват. Но такива смени би трябвало да са постоянни и равностойни.
Телец
Няколко дни. Телецът е задоволително устойчив, с цел да не се умори в процеса. Но да прекараш няколко дни единствено със себе си и потребностите си не е волност, а жизненоважна нужда. Така повече от седмица Телец рядко се отдавана отмора.
Близнаци
Една седмица. От една страна, Близнаците не желаят да се откъсват от процеса. А от друга - те незабавно се нуждаят от нови прекарвания. Едноседмична почивка е изцяло задоволителна, с цел да претоварят мозъка си и да се заемат с нова мощ.
Рак
Пълна почивка. През лятото. Към морето. Сам или с обичан човек. И изцяло изключват телефоните и всички връзки. Само по този метод Ракът може да си почине и да набере мощ. Можете също да вземете няколко дни за своя сметка - в случай че има такава опция.
Лъв
Две седмици. Лъвовете обичат да почиват доста повече от работа. И след 2 седмици те просто имат време да си отдъхнат от рутината и отговорностите. Въпреки че някои биха желали още една седмица, от време на време това не е допустимо.
Дева
Уикенд. За Девите даже ваканцията е сложна работа, от която се уморяват. Защото е належащо да се организира допустимо най-продуктивно. А уикендът е просто време на цялостен релакс и отмора. Така че да, Девите към момента са работохолици.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР