За обувките тип балетни пантофки“ вече сме споменавали многократно през

...
За обувките тип балетни пантофки“ вече сме споменавали многократно през
Коментари Харесай

Обувките, които са не само модерни, но и супер удобни

За обувките вид „ балетни пантофки “ към този момент сме споменавали неведнъж през последните месеци и те сигурно са must have и тази пролет Някои фешън инфлуенсъри избират класическите модели в стил Chanel, до момента в който други нееднократно видяхме с интерпретацията на Miu Miu. Сред тях обаче се откроява още едно украшение, безусловно, и това са балерините на Alaïa! Откакто беше назначен за артистичен шеф на стилната къща през февруари 2021 година, Петер Мюлие не стопира да внася своето ноу-хау, само че оставяйки правилен на ДНК-то и наследството на Азедин Алая. Що се отнася до аксесоарите неотдавна Мюлие съумя да превърне една от чантите си в обект на предпочитание. Да, приказваме за оня модел с формата на сърце, който през последните месеци се трансформира в най-хубавата фешън инвестиция.

Но ето, че в този момент креативният шеф на марката има още едно прикрито оръжие и това са балерините с гумени подметки, създадени в Италия и въодушевени от обичайните японски обувки. Петер Мюлие ги показва във всичките им форми – от кожа, от велур, с железни капси или мрежести... Толкова доста благоприятни условия, че да не останем безучастни към тази завърнала се наклонност при обувките.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ELLEN CLAESSON (@ellenclaesson)

Вече ги видяхме да се открояват в стайлинга на не малко звезди и инфлуенсъри. В бяло или черно, те се трансформират в най-желания аксесоар за сезона и сигурно ще убедят даже най-скептичните, че балеткор наклонността към момента има ярко бъдеще пред себе си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Erika Palkovicova (@eripalko)

 
Чантата, която открадна сърцата на всички девойки

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР