За някои жени менструацията е труден период, свързан със силна

...
За някои жени менструацията е труден период, свързан със силна
Коментари Харесай

4 ефективни начина да се справите с менструалните болки

За някои дами менструацията е сложен интервал, обвързван със мощна и непрекъсната болежка. Но има няколко изненадващо ефикасни метода да облекчите крампите без медикаменти.
Йога извършения
Предвид, че ви боли, вероятно ви идва да единствено да лежите до момента в който болката не отшуми. Но в действителност по-добрият вид е да се движите - направете леко тичане, ходете пешком, карайте колело или пък заложете на йога извършения. Те имат потвърдено добър резултат върху менструалните болки.



Оргазъм
Сексът е вероятно последното нещо, за което се сещате по време на цикъл, само че в действителност той е " хапчето ", което ще ви избави от болката. Сексът и достигането до оргазъм отпускат напрежението в коремните мускули, което спомага за облекчение на менструалните болки.



 Добави изложение

Бира
Ако сте почитатели на бирата, по време на месечния си цикъл си позволете 1-2 чашки допълнително, тъй като това пиво има способността да отпуска мускулите. Дори една бира след сериозна подготовка е потребна, с цел да предотвратите мускулна тресчица.



Топлинна терапия
Топъл душ, гореща възглавничка, която се употребява за бебета при колики, електрическа възглавница - всички те са сполучлив метод да облекчите менструалните болки. Топлината загрява мускулите и ги отпуска, тъй че по няколко пъти дневно си правете топлинна терапия.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР